Gemist!

Gemist! 0.24

Programma's van verschillende omroepen bekijken op je telefoon

Gemist! is een gratis videospeler voor het bekijken van diverse programma's. De zenders die in de software zijn opgenomen betreffen onder andere SBS 6, Veronica, Net 5 en de publieke omroepen. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Programma's downloaden
  • Groot aanbod
  • Werkt goed in buitenland

TEGEN

  • Niet altijd stabiel

Uitmuntend
8

Gemist! is een gratis videospeler voor het bekijken van diverse programma's. De zenders die in de software zijn opgenomen betreffen onder andere SBS 6, Veronica, Net 5 en de publieke omroepen.

Heb je geen beschikking over of gewoon geen zin in reguliere televisie dan is tv kijken op internet een prima oplossing. Uitzending gemist is één van de bekendere diensten, maar de beschikbaarheid van programma's is niet om over naar huis te schrijven. Zo werkt de Androidversie van de app niet in het buitenland en zijn er veel restricties voor programma's via de website en bijvoorbeeld de iPad-app. Vermijd dus liever de 'officiële' versie, want Gemist! heeft veel meer in huis. Zo krijg je ook programma's van SBS 6, Net 5 en Veronica.

Gemist! heeft een simpele interface, die opent met de logo's van verschillende omroepen. Je tikt een omroep aan om te zoeken naar programma's. Dit is mogelijk aan de hand van de datum of een zoekbalk. Via instellingen (druk op de knop Menu op je telefoon) stel je de kwaliteit van de video's in. Programma's zijn ook te downloaden, wat een redelijk unieke functie is in Gemist! Het maakt de software tot een persoonlijke favoriet, temeer omdat het aanbod stukken groter is dan bij vergelijkbare software.

Met een groot aantal zenders, programma's die je in andere apps niet vindt (DWDD) én de mogelijkheid tot downloaden van afleveringen is Gemist! één van de fijnere televisie-apps op de markt.